dubaduu!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Suomithreadi XXV: Putosin kasvoilta maan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Kassi, Vuokraa Moulin Rouge niin on jtn kattottavaakin. Tahi otat vaikkapa Octavia E. Butlerin Aamunkoiton käteesi ja luet. Kirjoakin aina voi, mutta se kiinnostaa siuta varmasti vielä vähemmän kuin miuta.
Tuo nelosen säälikka on karmeen näkönen btw.
-Siunausta.Why dosent God just pop up and say "Hi"
maybe it's because pop ups aren't very popular?
Comment
-
Moulin Rougen olen katsonutkin kertaalleen olisiko viime joulun alla, ihan hyvä leffa oli. Butlerin Aamunkoiton olen joskus kirjastosta tainnut lainata mutten ole jaksanut lukea loppuun, tämä oli jo tosin jokunen vuosi sitten kun luin enemmän Asimovin tyylistä avaruusoopperascifiä.
Connie Willisin The Doomsday Book ja Dan Simmonsin seuraava Hyperion-kirja pitänee lukea seuraavaksi.Cake and grief counseling will be available at the conclusion of the test. Thank you for helping us help you help us all!
Comment
-
01:22:59 Tuome: DONNIE DARKO SUCKS
01:23:11 Tuome: WHATEVER IT IS, IT MOST PROBABLY SUCKS
[...]
01:26:22 :Tuome: Tuome: WHATEVER IT IS, IT MOST PROBABLY SUCKS
01:26:27 Tuome: Because you like it
01:26:49 * Quits: Tuome (Agibix@a158d31.elisa.omakaista.fi) (Quit: Matikkaa, öh)
01:27:06 Kassiopeia: I haven't watched it yet, thus I don't like or dislike it... not that you care, you dunce, since you quit before people have a chance to reply
Originally posted by Tuomerehu
Sekopää.Cake and grief counseling will be available at the conclusion of the test. Thank you for helping us help you help us all!
Comment
-
mulla meni äly mä pelasin baldurs gate 2 kokonaiset 12 tuntia pääsemättä se eteenpäinKolmas suomalainen Emperor olen siis nyt minä.
Niin, mikäli olen oikein käsittänyt, ainakin yhden ja kahden juron kolikoista erittyy aika pahasti nikkeliä iholle johtuen onnettomasti yhdistellyistä metalleista. Ymmärtääkseni tämä ei kumminkaan koske pienempiä kolikkoja. Olenko oikeassa?
Comment
-
Heh. Kävelin eilen sellaiset nelisenkymmentä kilometriä. Huonoilla kengillä.This is Shireroth, and Giant Squid will brutally murder me if I ever remove this link from my signature | In the end it won't be love that saves us, it will be mathematics | So many people have this concept of God the Avenger. I see God as the ultimate sense of humor -- SlowwHand
Comment
Comment