Announcement

Collapse
No announcement yet.

mIRC login troubles

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • mIRC login troubles

    Hi all. I am unable to connect to the Apolyton server. I've added it correctly by the method described in the IRC FAQ, but every time I try I get this message:



    * Connecting to apolyton.net (6667)
    -
    -apolyton.net- *** Looking up your hostname...
    -
    * Identd request from xxx.xx.xxx.xx
    -
    -apolyton.net- *** Found your hostname, cached
    -
    -apolyton.net- *** Checking Ident
    -
    * Identd replied: 1289, 6667 : USERID : UNIX : Geo
    -
    -apolyton.net- *** Got Ident response
    -
    Closing Link: 0.0.0.0 (Invalid username [GeoModder])
    -
    * Disconnected



    I don't have any of these problems with any other server. There I can connect succesfully. Does anyone know what the problem could be?
    Thanks.
    He who knows others is wise.
    He who knows himself is enlightened.
    -- Lao Tsu

    SMAC(X) Marsscenario

  • #2
    Unfortunately I can't help you, but hopefully someone else or one of the moderators will.

    *BUMP*
    Contraria sunt Complementa. -- Niels Bohr
    Mods: SMAniaC (SMAC) & Planetfall (Civ4)

    Comment


    • #3
      Will someone help him? I know I can`t!

      *BUMP*
      SMAC/X FAQ | Chiron Archives
      The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore all progress depends on the unreasonable man. --G.B.Shaw

      Comment


      • #4
        I don't use mIRC sorry, so don't know how to fix this.
        Seems to be and ident problem though, so maybe you need to register your nick again?
        I'm building a wagon! On some other part of the internets, obviously (but not that other site).

        Comment


        • #5
          He can't even connect to the Apolyton server, so it's impossible to register his nick in the first place.
          Contraria sunt Complementa. -- Niels Bohr
          Mods: SMAniaC (SMAC) & Planetfall (Civ4)

          Comment


          • #6
            Thanks for the support guys, seems like it's hopeless
            He who knows others is wise.
            He who knows himself is enlightened.
            -- Lao Tsu

            SMAC(X) Marsscenario

            Comment


            • #7
              Doesn't one of the moderators know a solution for this??
              Contraria sunt Complementa. -- Niels Bohr
              Mods: SMAniaC (SMAC) & Planetfall (Civ4)

              Comment


              • #8
                options -> connect -> local info
                on connect, always get
                []Local info (tick that)
                Look up method
                0 Server (tick)

                options -> connect -> Identd
                [] Enable identd server (untick)

                try that...I'm no expert on this but it used to happen to me a while ago...i *think* that's what fixes it
                /me shrugs

                Comment


                • #9
                  Did you contact the crew at http://www.mirc.co.uk/
                  Gurka 17, People of the Valley
                  I am of the Horde.

                  Comment


                  • #10
                    yes, try what Method suggests
                    Co-Founder, Apolyton Civilization Site
                    Co-Owner/Webmaster, Top40-Charts.com | CTO, Apogee Information Systems
                    giannopoulos.info: my non-mobile non-photo news & articles blog

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by Method
                      options -> connect -> local info
                      on connect, always get
                      []Local info (tick that)
                      Look up method
                      0 Server (tick)

                      options -> connect -> Identd
                      [] Enable identd server (untick)

                      try that...I'm no expert on this but it used to happen to me a while ago...i *think* that's what fixes it
                      * Method shrugs
                      Ok, I'll give it a try, thanks for the info
                      He who knows others is wise.
                      He who knows himself is enlightened.
                      -- Lao Tsu

                      SMAC(X) Marsscenario

                      Comment


                      • #12
                        /me laughs at the bad service and points towards someone.

                        First of all it's better to have the Identd server enabled, as some servers will anyway require it. The IRCd used by ACS doesn't seem to require it enabled - worked for me enabled and disabled. Also you may notice it wasn't the problem in your case, GM, as the Identd request worked. The actual problem were the host address settings, which Method already addressed.
                        "Kids, don't listen to uncle Solver unless you want your parents to spank you." - Solver

                        Comment


                        • #13
                          bad service
                          i've already send GeoModder a coupon for 2 free months for his Apolyton Club Card as well as a coupon for reduced price for a weekend in the Apolyton Mansion
                          Co-Founder, Apolyton Civilization Site
                          Co-Owner/Webmaster, Top40-Charts.com | CTO, Apogee Information Systems
                          giannopoulos.info: my non-mobile non-photo news & articles blog

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by MarkG
                            bad service
                            i've already send GeoModder a coupon for 2 free months for his Apolyton Club Card as well as a coupon for reduced price for a weekend in the Apolyton Mansion
                            /me sniggers.

                            Comment


                            • #15


                              Very subtle, Markos.
                              I'm building a wagon! On some other part of the internets, obviously (but not that other site).

                              Comment

                              Working...
                              X