Announcement

Collapse
No announcement yet.

New fix for the renderer error

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Any chance of a technical explanation of why it works?


    Computers .
    Solver, WePlayCiv Co-Administrator
    Contact: solver-at-weplayciv-dot-com
    I can kill you whenever I please... but not today. - The Cigarette Smoking Man

    Comment


    • #17
      < sigh of relief >
      - What's that?
      - It's a cannon fuse.
      - What's it for?
      - It's for my cannon.

      Comment


      • #18
        "I've lived too long with pain. I won't know who I am without it. We have to leave this place, I am almost happy here."
        - Ender, from Ender's Game by Orson Scott Card

        Comment


        • #19
          Only for XP though is it??

          Comment


          • #20
            Definitely will try this when I get home.

            (Is someone letting the other poor people on other Civ4 message boards know?)

            Comment


            • #21
              It should also work on Win2000 I believe. It's just that we're running XP.
              Solver, WePlayCiv Co-Administrator
              Contact: solver-at-weplayciv-dot-com
              I can kill you whenever I please... but not today. - The Cigarette Smoking Man

              Comment


              • #22
                when i try to open the art0.fpk file in assets (also my assests file is acually CustomAssets, is that all right?) nothing happens

                what am i doing wrong?

                Comment


                • #23
                  ATI x800 XL. Had the renderer error, works now. Cheers to anyone else with an x800.

                  Comment


                  • #24
                    I'm having probs then running the file after it's been unzipped... I'm Win2000

                    Something about the entry point, AttachConsole in Kernal32.dll

                    Comment


                    • #25
                      It shouldn't be in CustomAssets. Are you sure you're looking under the folder you installed Civ4 to?
                      Solver, WePlayCiv Co-Administrator
                      Contact: solver-at-weplayciv-dot-com
                      I can kill you whenever I please... but not today. - The Cigarette Smoking Man

                      Comment


                      • #26
                        Worked Win XP SP 2 Radeon 9600 AMD64 2800

                        Thanks!

                        Comment


                        • #27
                          Solver, Inverse Icarus and Unimatrix, nice job!

                          Btw, I don't have the game yet (I live in Brazil... A beautiful place, but with a delay of two months of Civ IV ). I'm just an enthusiastic civver.
                          RIAA sucks
                          The Optimistas
                          I'm a political cartoonist

                          Comment


                          • #28
                            We seem to have figured out what the problem was.

                            Have fun everyone!

                            Comment


                            • #29
                              WOO!!! fixed the render error for me as well.

                              RADEON 9600 256

                              Thanks

                              Comment


                              • #30
                                It works!! x800

                                Thanks bigtime!

                                Comment

                                Working...
                                X