Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 30 of 51

Thread: conquests.ini Pregame Settings

  1. #1
    Backpack
    Prince Backpack's Avatar
    Join Date
    03 May 1999
    Location
    Huntsville AL
    Posts
    300
    Country
    This is Backpack's Country Flag
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Local Date
    October 31, 2014
    Local Time
    06:03

    conquests.ini Pregame Settings

    For those of us who don't regularly remove and replace the games on our harddrives I thought I would start a reminder forum for all those flags that can be set in the conquests.ini file. Just to be safe I uninstalled Civ3 and PTW, then reinstalled Civ3 and C3C (with PTW), but this lost me my *.ini file. There are a variety of flags that can be set there for game (software) and game (AI) behaviour to name two. - Please post below other *.ini flags so we can document them all - i.e. are there any new to Conquests?

    KeepRes=1
    This setting causes Civ3 to keep the monitor setting that you run windows in. Note: It will go to a different resolution for the movie, but return for gameplay. Most infoscreens and the startgame screen will not fill the screen now, but map in the game will be at your normal resolution now

    NoAIPatrol=1
    (A post about this setting in General jogged my memory that there were other settings I had lost) - As it sounds, this causes the AI to stop 'patrolling' it's borders for what seem like hours on end. With this startflag it should park them in a city and wait patiently to be attacked (hehe)

    WindowsFileBox=1
    This forces civ to use a standard MS Windows file dilaog for all file operations. This is very useful as it allows you to rename, delete, copy, sort, etc. from within the game. Note: This ini setting was already in my conquests.ini file, but was set to 0.

    Max Autosaves=#
    The default is 5, but this allows you to setup a different number of autosaves to keep. I have mine set to 10 now.

    PlayIntro=0
    This causes the opening movie to be skipped.

    VideoMode=1280
    This causes Civ to use the selected video mode. - Useful for when you don't want to play C3C at your desktop resolution or you don't want to play civ at the standard 1024x728. I haven't used this one but I assume that the video mode is set by only using the first part of the resolution choice.
    Only the following resolutions are supported with this command:
    1024x768
    1152x864
    1280x1024
    1600x1200
    1792x1344

    Any Other Settings?

    As more setting show up, I will edit them into the top post.

    Thanks and credits go to those below who've posted these gems for all to use.


    Thanks All

    Kevin P.
    Last edited by Backpack; November 10, 2003 at 11:32.

  2. #2
    WarpStorm
    King WarpStorm's Avatar
    Join Date
    07 Nov 2001
    Location
    Right down the road
    Posts
    2,321
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Local Date
    October 31, 2014
    Local Time
    07:03
    My favorite is:

    WindowsFileBox=1

    This forces civ to use a standard MS Windows file dilaog for all file operations. This is very useful as it allows you to rename, delete, copy, sort, etc. from within the game.

  3. #3
    Gramphos
    Technical Director Gramphos's Avatar
    Join Date
    08 Apr 2001
    Location
    Linköping, Sweden
    Posts
    9,304
    Country
    This is Gramphos's Country Flag
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Local Date
    October 31, 2014
    Local Time
    13:03
    Originally posted by WarpStorm
    My favorite is:

    WindowsFileBox=1

    This forces civ to use a standard MS Windows file dilaog for all file operations. This is very useful as it allows you to rename, delete, copy, sort, etc. from within the game.
    I like that one too. Only downside is the bug that makes the game crash if you double opens one (i.e you click on the load game icon on the title screen, and it's slow, so you click again and voila the game crashed)

    Also you select save, clicks on the map and selects save again.

    (Not sure if it's fixed in C3C, but it isn't fixed in PTW)
    Creator of the Civ3MultiTool

  4. #4
    Backpack
    Prince Backpack's Avatar
    Join Date
    03 May 1999
    Location
    Huntsville AL
    Posts
    300
    Country
    This is Backpack's Country Flag
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Local Date
    October 31, 2014
    Local Time
    06:03
    Originally posted by WarpStorm
    My favorite is:

    WindowsFileBox=1
    Sweet - And Here I never heard of that one before.

    Kevin

  5. #5
    kring
    King kring's Avatar
    Join Date
    24 Dec 2001
    Location
    Wichita,KS,USA
    Posts
    1,044
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Local Date
    October 31, 2014
    Local Time
    07:03
    * Added ability to set number of autosaves in INI file using "Max Autosaves=#" where # is the number of autosaves to use (the default is 5).

    As mentioned here:

    http://apolyton.net/forums/showthrea...threadid=56058

    Originally posted by Mike Breitkreutz FIRAXIS
    More missing from the readme (at least I didn't see them listed):

    * Editor: Added compression to BIC files. Use View->Options to disable.

    * Added ability to set number of autosaves in INI file using "Max Autosaves=#" where # is the number of autosaves to use (the default is 5).

  6. #6
    MrWhereItsAt
    Deity MrWhereItsAt's Avatar
    Join Date
    15 Nov 2001
    Location
    That's DR WhereItsAt...
    Posts
    10,159
    Country
    This is MrWhereItsAt's Country Flag
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Local Date
    November 1, 2014
    Local Time
    00:03
    Wow - never thought of looking for things like this.

    Is there a max to any of these settings that is know, like the autosaves?

  7. #7
    vmxa1
    Deity vmxa1's Avatar
    Join Date
    12 Nov 2001
    Location
    Oviedo, Fl
    Posts
    14,163
    Country
    This is vmxa1's Country Flag
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Local Date
    October 31, 2014
    Local Time
    08:03
    I don't use autosave, but it would be nice if they put all of the INI entries in the readme.

  8. #8
    Inverse Icarus
    Emperor Inverse Icarus's Avatar
    Join Date
    23 May 2001
    Location
    flying too low to the ground
    Posts
    4,625
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Local Date
    October 31, 2014
    Local Time
    07:03
    wasn't there one that skipped the intro movies? i need that one.
    "I've lived too long with pain. I won't know who I am without it. We have to leave this place, I am almost happy here."
    - Ender, from Ender's Game by Orson Scott Card

  9. #9
    Gramphos
    Technical Director Gramphos's Avatar
    Join Date
    08 Apr 2001
    Location
    Linköping, Sweden
    Posts
    9,304
    Country
    This is Gramphos's Country Flag
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Local Date
    October 31, 2014
    Local Time
    13:03
    PlayIntro=0
    Creator of the Civ3MultiTool

  10. #10
    Sinapus
    Warlord Sinapus's Avatar
    Join Date
    27 Jun 1999
    Location
    Houston, Texas
    Posts
    269
    Country
    This is Sinapus's Country Flag
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Local Date
    October 31, 2014
    Local Time
    06:03
    Question: If you set the NoAIPatrol to 1 later in the game, will the AI stop patrolling, or will it save the previous setting?

    (Tried setting it from the beginning, but noticed that some of the AI players I'd encountered didn't seem to be exploring and expanding as much as they had before this flag was put in...)
    |"Anything I can do to help?" "Um. Short of dying? No, can't think of a |
    | thing." -Morden, Vir. 'Interludes and Examinations' -Babylon 5 |

  11. #11
    Kuciwalker
    Deity Kuciwalker's Avatar
    Join Date
    17 Feb 2001
    Posts
    19,456
    Thanks
    9
    Thanked 22 Times in 17 Posts
    Local Date
    October 31, 2014
    Local Time
    08:03
    Originally posted by WarpStorm
    My favorite is:

    WindowsFileBox=1

    This forces civ to use a standard MS Windows file dilaog for all file operations. This is very useful as it allows you to rename, delete, copy, sort, etc. from within the game.
    sweet!

    I always hate having to exit civ3 when I want to do that stuff. I could alt-tab, but it doesn't always seem to update the inside civ3.

  12. #12
    Tiberius
    Emperor Tiberius's Avatar
    Join Date
    26 Jan 2000
    Location
    Europe
    Posts
    4,496
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Local Date
    October 31, 2014
    Local Time
    13:03
    Is there an ini setting to change the game's resolution from 1024x768 ( the default one) to something else (for ex. 1280x1024), without changing my monitor's resolution ?
    "The only way to avoid being miserable is not to have enough leisure to wonder whether you are happy or not. "
    --George Bernard Shaw
    A fast word about oral contraception. I asked a girl to go to bed with me and she said "no".
    --Woody Allen

  13. #13
    alva
    Deity alva's Avatar
    Join Date
    28 Sep 2001
    Location
    Republic of Flanders
    Posts
    10,815
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Local Date
    October 31, 2014
    Local Time
    14:03
    IIRC
    KeepRes=1
    Is God willing to prevent evil, but not able? Then he is not omnipotent. Is he able, but not willing? Then he is malevolent. Is he both able and willing? Then whence cometh evil? Is he neither able nor willing?
    Then why call him God? - Epicurus

  14. #14
    Tiberius
    Emperor Tiberius's Avatar
    Join Date
    26 Jan 2000
    Location
    Europe
    Posts
    4,496
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Local Date
    October 31, 2014
    Local Time
    13:03
    No, you didn't understand me.

    My screen res is 1024 x 768 but I'd like to try/play Civ3 under 1280 x 1024, without changing my screen res. Is this possible?
    "The only way to avoid being miserable is not to have enough leisure to wonder whether you are happy or not. "
    --George Bernard Shaw
    A fast word about oral contraception. I asked a girl to go to bed with me and she said "no".
    --Woody Allen

  15. #15
    Mike Breitkreutz FIRAXIS
    Firaxis Games
    Join Date
    11 May 2001
    Location
    Hunt Valley, MD
    Posts
    139
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Local Date
    October 31, 2014
    Local Time
    07:03
    Originally posted by Tiberius
    No, you didn't understand me.

    My screen res is 1024 x 768 but I'd like to try/play Civ3 under 1280 x 1024, without changing my screen res. Is this possible?
    Add the line
    VideoMode=1280

    Only the following resolutions are supported with this command:
    1024x768
    1152x864
    1280x1024
    1600x1200
    1792x1344
    Mike Breitkreutz
    Programmer
    FIRAXIS Games

  16. #16
    Tiberius
    Emperor Tiberius's Avatar
    Join Date
    26 Jan 2000
    Location
    Europe
    Posts
    4,496
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Local Date
    October 31, 2014
    Local Time
    13:03
    Thanks Mike!
    "The only way to avoid being miserable is not to have enough leisure to wonder whether you are happy or not. "
    --George Bernard Shaw
    A fast word about oral contraception. I asked a girl to go to bed with me and she said "no".
    --Woody Allen

  17. #17
    Tiberius
    Emperor Tiberius's Avatar
    Join Date
    26 Jan 2000
    Location
    Europe
    Posts
    4,496
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Local Date
    October 31, 2014
    Local Time
    13:03
    Is there documentation somewhere about these ini settings? I learned some good ones here, so do I have to bookmark this thread or I can perhaps find this info somewhere on the Civ3 CD?
    "The only way to avoid being miserable is not to have enough leisure to wonder whether you are happy or not. "
    --George Bernard Shaw
    A fast word about oral contraception. I asked a girl to go to bed with me and she said "no".
    --Woody Allen

  18. #18
    kring
    King kring's Avatar
    Join Date
    24 Dec 2001
    Location
    Wichita,KS,USA
    Posts
    1,044
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Local Date
    October 31, 2014
    Local Time
    07:03
    It would be nice if Mike or one of the other Firaxis/Breakaway staff would post a listing of the ini settings possible.

  19. #19
    Mike Breitkreutz FIRAXIS
    Firaxis Games
    Join Date
    11 May 2001
    Location
    Hunt Valley, MD
    Posts
    139
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Local Date
    October 31, 2014
    Local Time
    07:03
    OK, here's a list of all the INI settings for Conquests (some of these may not be in Civ3 or PTW). I'm not sure if these are documented anywhere or not (probably some of them are in the readme)... I just write the code.

    Voice Quality=0
    Can be 0-7. Used for voice chat.

    KeepRes=1
    Can be 0 or 1. If 1, your screen resolution is used for the game instead of the default 1024x768.

    VideoMode=1280
    Can be 1024, 1152, 1280, 1600, 1792. Changes the game's resolution to the value specified (instead of the default 1024x768).

    Refresh=70
    Changes the default refresh rate of your monitor. Do not change/add this line unless you are experiencing problems!

    ScrollSpeed=1
    Can be 0, 1, or 2. This is the Map Scroll Speed preference.

    Prefs Format=1
    This is the prefs version number. It should always be 1 (for now).

    Difficulty=7
    The difficulty level used in the last game played. The numbers correspond to the difficulty levels in the editor (starting at 0).

    Aggression=4
    The aggression level used in the last game played. The numbers correspond to the levels (starting at 0).

    Top Menu=3
    The last selected main menu item. The first menu item is 0.

    QuickStart=0
    Can be 0 or 1. If 1, the menu screens are bypassed and the game acts as if QuickStart was selected.

    Faction0=5
    Faction1=8
    Faction2=1
    Faction3=7
    Faction4=9
    Faction5=2
    Faction6=6
    Faction7=3
    Faction8=4
    Faction9=32
    Faction10=32
    Faction11=32
    Faction12=32
    Faction13=32
    Faction14=32
    Faction15=32
    Faction16=-1
    Faction17=-1
    Faction18=-1
    Faction19=-1
    Faction20=-1
    Faction21=-1
    Faction22=-1
    Faction23=-1
    Faction24=-1
    Faction25=-1
    Faction26=-1
    Faction27=-1
    Faction28=-1
    Faction29=-1
    Faction30=-1

    The civ selected for each of the players in the last game played. Faction0 is the human player. The values can range from -1 to 32. -1 is NONE, 32 is RANDOM, 0-31 correspond to the civs in the order they are listed in the editor.

    num cities to eliminate=1
    one city culture to win=20000
    all cities culture to win=100000
    domination pct terrain=66
    domination % pop=66
    building wonders=10
    killing units=10
    researching advances=5
    capture cities=100
    holding vp locations=25
    capturing princess=1000
    Victory Point Limit=50000
    Turn Limit=540

    Default victory condition settings. All of these can be changed in-game by clicking the "Game Limits" button.

    Preferences=00110001110000011010011111110111
    These are bit flags corresponding to the preferences. I'm not going to detail each flag...

    Rules=00000000000000000110000000010000
    These are bit flags corresponding to the game rules (enabled victory conditions and so forth).

    CleanMap=00000000000000011010111010000000
    These are bit flags corresponding to the clean map preferences (accessed in game with ctrl-shift-n).

    Governor=00000000000000000000000000000000
    These are bit flags corresponding to the governor settings (the main page).

    Gov Prod Never=00000000000000000000000000011000
    These are bit flags corresponding to the items the governor should NEVER produce.

    Gov Prod Often=00000000000000000000000000000000
    These are bit flags corresponding to the items the governor should produce OFTEN.

    CustomLeaderName=
    CustomLeaderTitle=
    CustomFormalName=
    CustomNoun=
    CustomAdjective=
    CustomGender=1

    These are the settings for your custom civ setting (if you rename your leader, etc.).

    WorldAridity=2
    BarbarianActivity=0
    WorldLandmass=1
    WorldOceanCoverage=0
    WorldTemperature=2
    WorldAge=1
    WorldSize=2

    These are the world settings chosen for your last game played. The values range from 0 to the number of possible values. RANDOM is denoted by using the number of values (i.e., a value of 3 in WorldAridity is RANDOM; 0-2 are the actual settings).

    WindowsFileBox=0
    I've never used this but apparently setting it to 1 causes a standard windows dialog to be used for loading and saving.

    Max Autosaves=5
    The number of autosaves the game will keep in the auto folder.

    Latest Save=C:\_Projects\Conquests\Civ3\saves\current
    The last saved game loaded.

    Latest Scenario=Conquests\7 Sengoku - Sword of the Shogun.biq
    The last scenario loaded.

    Main Volume=127
    Music Volume=127
    Sound Volume=50

    The volume settings (can range from 0 to 127).

    NoSound=0
    Can be 0 or 1. If 1, no sound will be played in the game.

    NoForceFeedback=0
    Can be 0 or 1. If 1, force feedback will not be enabled for force feedback mice.

    PlayIntro=0
    Can be 0 or 1. If 0, the intro movie is not displayed.

    GridOn=0
    Can be 0 or 1. Whether or not the grid was on in the last game played.

    MapZoom=0
    Can be 0 or 1. Whether or not the map was zoomed in the last game played.

    NoAIPatrol=1
    Can be 0 or 1. If 0, the AI will use it's units to randomly patrol if it has no specific task for them.

    WorldSeed=0
    The seed used to generate the last map played. If 0, the last game played was not a SP random map game. This is provided for players who like a map that was generated and would like to make a map in the editor that looks the same.

    Location=0
    Can be 0 or 1. The last "location" used for MP games. 0 == Local, 1 == GameSpy.

    Net Name=Mike
    The name used in the last MP game played.


    These are all the current settings used in conquests.ini. Their functionality and usage may change in future versions (if any) and it's always possible more will be added (or that some will be removed).

    Edit: There may also be a line for SFX Volume. This is a bug -- sometimes the sound volume is mistakenly referenced as SFX Volume (which causes the sound volume bug some people may have experienced).

    Edit: Added a few more that I forgot about because they weren't in my INI file...
    Last edited by Mike Breitkreutz FIRAXIS; November 12, 2003 at 15:31.
    Mike Breitkreutz
    Programmer
    FIRAXIS Games

  20. #20
    kring
    King kring's Avatar
    Join Date
    24 Dec 2001
    Location
    Wichita,KS,USA
    Posts
    1,044
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Local Date
    October 31, 2014
    Local Time
    07:03

    Thumbs up

    Thank you, Mike.

    I appreciate your fast response.

  21. #21
    alva
    Deity alva's Avatar
    Join Date
    28 Sep 2001
    Location
    Republic of Flanders
    Posts
    10,815
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Local Date
    October 31, 2014
    Local Time
    14:03
    Thanks

    Do these settings overide let's say PBEM settings from other games/players?
    Is God willing to prevent evil, but not able? Then he is not omnipotent. Is he able, but not willing? Then he is malevolent. Is he both able and willing? Then whence cometh evil? Is he neither able nor willing?
    Then why call him God? - Epicurus

  22. #22
    kring
    King kring's Avatar
    Join Date
    24 Dec 2001
    Location
    Wichita,KS,USA
    Posts
    1,044
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Local Date
    October 31, 2014
    Local Time
    07:03
    Mike, also, are there any that can be added that haven't been mentioned or listed? I know some can be set, but don't show in the ini unless you manually add them. The No AI Patrol or Autosave, for example.

  23. #23
    Stuie
    Emperor Stuie's Avatar
    Join Date
    04 Sep 2001
    Location
    Philly
    Posts
    3,013
    Country
    This is Stuie's Country Flag
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Local Date
    October 31, 2014
    Local Time
    07:03
    Originally posted by Mike Breitkreutz FIRAXIS
    WorldSeed=0
    The seed used to generate the last map played. If 0, the last game played was not a SP random map game. This is provided for players who like a map that was generated and would like to make a map in the editor that looks the same.
    Oh, COOL!!! I was just wishing for something like this the other day, not realizing it was already there. Thanks for the details Mike!!
    "Stuie has the right idea" - Japher
    "I trust Stuie and all involved." - SlowwHand
    "Stuie is right...." - Guynemer

  24. #24
    Mike Breitkreutz FIRAXIS
    Firaxis Games
    Join Date
    11 May 2001
    Location
    Hunt Valley, MD
    Posts
    139
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Local Date
    October 31, 2014
    Local Time
    07:03
    As far as I know, these are all of the INI settings. Some of them do not show up unless you manually add them but I don't remember which ones off the top of my head. (I updated my previous post with a few more settings that I forgot about).

    Most of the settings that pertain to in-game data (like the grid) are saved with saved games so PBEM settings are not overridden when you load a game.
    Last edited by Mike Breitkreutz FIRAXIS; November 12, 2003 at 15:32.
    Mike Breitkreutz
    Programmer
    FIRAXIS Games

  25. #25
    Backpack
    Prince Backpack's Avatar
    Join Date
    03 May 1999
    Location
    Huntsville AL
    Posts
    300
    Country
    This is Backpack's Country Flag
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Local Date
    October 31, 2014
    Local Time
    06:03
    Thanks Mike - That list was exactly what I hoping this thread would generate!

    Your help and hard work is appreciated (even if we do b*&^*)

    :>

    Kevin
    ---- "What gunpowder did for war, Blake has done for the AI" - Diadem ----

  26. #26
    Asmodean
    Emperor Asmodean's Avatar
    Join Date
    22 Aug 1999
    Location
    Aarhus, Denmark
    Posts
    3,646
    Country
    This is Asmodean's Country Flag
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Local Date
    October 31, 2014
    Local Time
    14:03
    Hey...thanks for the list, Mike. Awesome response.

    Don't nobody say that Firaxis don't listen to the fans

    Asmodean
    Im not sure what Baruk Khazad is , but if they speak Judeo-Dwarvish, that would be "blessed are the dwarves" - lord of the mark

  27. #27
    Vince278
    King Vince278's Avatar
    Join Date
    20 Dec 2002
    Location
    Amish Country
    Posts
    2,185
    Country
    This is Vince278's Country Flag
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Local Date
    October 31, 2014
    Local Time
    12:03
    Originally posted by Asmodean
    Hey...thanks for the list, Mike. Awesome response.

    Don't nobody say that Firaxis don't listen to the fans

    Asmodean
    Amen! Keep up the good work, Mike.
    "And so, my fellow Americans: ask not what your country can do for you—ask what you can do for your country. My fellow citizens of the world: ask not what America will do for you, but what together we can do for the freedom of man." -- JFK Inaugural, 1961
    "Extremism in the defense of liberty is not a vice." -- Barry Goldwater, 1964 GOP Nomination acceptance speech (not George W. Bush 40 years later...)
    2004 Presidential Candidate
    2008 Presidential Candidate (for what its worth)

  28. #28
    Flinx
    Prince Flinx's Avatar
    Join Date
    19 Nov 2001
    Location
    Toronto, ON CANADA
    Posts
    505
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Local Date
    October 31, 2014
    Local Time
    08:03
    Thanks Mike
    ·Circuit·Boi·wannabe·
    "Evil reptilian kitten-eater from another planet."
    Call to Power 2 Source Code Project 2005.06.28 Apolyton Edition
    Have you switched to Firefox yet?

  29. #29
    ThaddeusAlexander
    Prince ThaddeusAlexander's Avatar
    Join Date
    03 Dec 2000
    Location
    Toronto, Canada (Canada's TRUE capitol :))
    Posts
    309
    Country
    This is ThaddeusAlexander's Country Flag
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Local Date
    October 31, 2014
    Local Time
    07:03
    Does anyone know if you can change the colour of your civ without using the editor ... ie, within the .ini file or elsewhere?

    Cheers
    "Nothing exists except atoms and empty space; everything else is opinion"
    -Democritus of Abdera

  30. #30
    RobC
    Warlord RobC's Avatar
    Join Date
    27 Aug 2001
    Location
    Franky's Cellar
    Posts
    241
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Local Date
    October 31, 2014
    Local Time
    04:03
    Originally posted by ThaddeusAlexander
    Does anyone know if you can change the colour of your civ without using the editor ... ie, within the .ini file or elsewhere?

    Cheers
    AFAIK, the only way to do this is in the editor. It would be nice if you could do this on the setup screen the same way you can change your civ's name and leader.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. AU506: The Power Early Warfare - Pregame Discussion
    By Dominae in forum Civ3 Apolyton University
    Replies: 35
    Last Post: February 2, 2005, 15:38
  2. Conquests.ini Game Settings - 1.22 Any Changes?
    By Backpack in forum Civilization III
    Replies: 3
    Last Post: May 27, 2004, 12:16
  3. Map Settings: Dry/Wet
    By Frozzy in forum CtP-Democracy Game-Archive
    Replies: 20
    Last Post: January 18, 2003, 00:31
  4. Settings
    By James Adams in forum Civ2-Democracy Game
    Replies: 0
    Last Post: January 30, 2002, 06:04

Bookmarks

Posting Permissions