Register or Log In to remove the ads!

  1. #1
    Flanker's Avatar
    Join Date
    13 Mar 2002
    Location
    Sala, Sweden
    Posts
    113
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Local Date
    July 24, 2016
    Local Time
    01:08

    Question Terrain graphics wont change

    I have a question regarding modded terrain graphics. In PtW, SnOOpy's terrain graphics looks really nifty to me, so I wanted to try them in my game. However, I also modded the scenario slightly, only a few more movement points for ships and less corruption. Then I generated a random map, saved it, and started PtW. When I loaded the scenario, the grapics were the same old-fashion CivIII-type. Is there anything I did that I shouldnt have done? I would be very happy to get some help, thanks.

  2. #2
    Gramphos's Avatar
    Join Date
    08 Apr 2001
    Location
    Linkping, Sweden
    Posts
    9,304
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Local Date
    July 24, 2016
    Local Time
    00:08
    Fid you do anything with the scenario search folders?

    Could you post your modded bix-file?
    Creator of the Civ3MultiTool

  3. #3
    Flanker's Avatar
    Join Date
    13 Mar 2002
    Location
    Sala, Sweden
    Posts
    113
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Local Date
    July 24, 2016
    Local Time
    01:08
    Eh, sorry for the stupid question, but how do you post bix-files?

  4. #4
    Rasbelin's Avatar
    Join Date
    22 Nov 1999
    Posts
    3,802
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Local Date
    July 24, 2016
    Local Time
    01:08
    Compress them into a ZIP acrhive and post them after that.
    "Kids, don't listen to uncle Solver unless you want your parents to spank you." - Solver

  5. #5
    Flanker's Avatar
    Join Date
    13 Mar 2002
    Location
    Sala, Sweden
    Posts
    113
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Local Date
    July 24, 2016
    Local Time
    01:08
    Ok, thanks. Here we go... Hope it works!
    Attached Files Attached Files

  6. #6
    Rasbelin's Avatar
    Join Date
    22 Nov 1999
    Posts
    3,802
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Local Date
    July 24, 2016
    Local Time
    01:08
    Yes, the ZIP archive seems to work.
    "Kids, don't listen to uncle Solver unless you want your parents to spank you." - Solver

  7. #7
    Gramphos's Avatar
    Join Date
    08 Apr 2001
    Location
    Linkping, Sweden
    Posts
    9,304
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Local Date
    July 24, 2016
    Local Time
    00:08
    Set Scenario Search folders (under Scenario properties) to
    Sn00pys Terrain
    it's niot set as the game searches in the Scenario Name without having it specified
    Creator of the Civ3MultiTool

  8. #8
    Flanker's Avatar
    Join Date
    13 Mar 2002
    Location
    Sala, Sweden
    Posts
    113
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Local Date
    July 24, 2016
    Local Time
    01:08
    Aaah, so thats the problem! Well, I would never had figured that out by myself... Now it works fine! Thanks a lot Gramphos, you Swedes are so reliable (including me, of course)!

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: March 25, 2009, 08:40
  2. Terrain Graphics
    By KoitnreinA in forum Call to Power 1
    Replies: 4
    Last Post: July 17, 2007, 05:21
  3. Terrain Change
    By Thomass in forum CtP2 Source Code Project
    Replies: 1
    Last Post: March 21, 2005, 18:00
  4. New Terrain Graphics?
    By Jerh9e1k5 in forum AC Creation
    Replies: 9
    Last Post: July 19, 2004, 21:08
  5. TERRAIN: New Floodplains Graphics
    By fezick31 in forum Civilization III
    Replies: 41
    Last Post: May 3, 2002, 17:55

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Log in

Log in