Register or Log In to remove the ads!

  1. #1

    Join Date
    20 Jan 2010
    Posts
    4,188
    Thanks
    3
    Thanked 5 Times in 4 Posts
    Local Date
    June 29, 2016
    Local Time
    02:25

    ¿Error en el foro?

    No me aparecen los nuevos mensajes en la lista de hilos. Habitualmente los hilos que tienen nuevos mensajes aparecen en negritas y en p`rimer lugar y así vos sabés que hay una nuevo mensaje. Ahora me figuran todos como viejos, sin embargo al entrar puedo ver que hay nuevos.


  2. #2
    Magno's Avatar
    Join Date
    17 Sep 2002
    Location
    Estado Federado do Uruguai
    Posts
    11,861
    Thanks
    10
    Thanked 13 Times in 7 Posts
    Blog Entries
    1
    Local Date
    June 29, 2016
    Local Time
    02:25
    anda todo para el culo

Similar Threads

  1. Apolyton Pack v2.0 error - Slic Debug error
    By goatfather in forum Call to Power 2
    Replies: 0
    Last Post: February 7, 2009, 12:52
  2. organización del foro
    By bucardillo in forum Civilization en Español
    Replies: 3
    Last Post: June 4, 2008, 07:36
  3. Patch 213 Error: Init Error Error loading shader libraries
    By Deity Dude in forum Civilization IV General
    Replies: 17
    Last Post: August 6, 2007, 23:41
  4. Foro obviedad
    By antsim in forum The Spanish Civilization Site - Archive
    Replies: 3
    Last Post: December 26, 2003, 12:40
  5. Nuevo en el foro
    By planseldon in forum The Spanish Civilization Site - Archive
    Replies: 16
    Last Post: September 1, 2002, 08:38

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Log in

Log in