Results 1 to 1 of 1

Thread: Save and Load Build Queues?

  1. #1
    Kardinal
    Settler
    Join Date
    06 Mar 2003
    Posts
    11
    Country
    This is Kardinal's Country Flag
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Local Date
    September 19, 2014
    Local Time
    21:52

    Question Save and Load Build Queues?

    Wrong Forum. Sorry. Mod, please delete the post at your convenience. Very sorry.
    Last edited by Kardinal; October 12, 2009 at 23:15. Reason: Please delete.

Similar Threads

  1. Build Queues - Save and Load?
    By Kardinal in forum Alpha Centauri
    Replies: 8
    Last Post: October 31, 2009, 14:18
  2. Save/load build que?
    By lethe in forum Civilization III
    Replies: 9
    Last Post: February 12, 2004, 05:59
  3. I need help with the build queues.
    By Newbreed in forum Master of Orion
    Replies: 1
    Last Post: March 15, 2003, 21:48
  4. Next Build Queues
    By MrWhereItsAt in forum AC-Democracy Team Game I/II-Archive
    Replies: 8
    Last Post: September 9, 2002, 12:31
  5. Build Queues
    By droogie in forum Civ3-General-Archive
    Replies: 5
    Last Post: November 21, 2001, 12:06

Bookmarks

Posting Permissions