Results 1 to 2 of 2

Thread: civ 4 cd-rom prob

  1. #1
    henryzytang
    Settler
    Join Date
    02 Nov 2005
    Posts
    1
    Country
    This is henryzytang's Country Flag
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Local Date
    August 23, 2014
    Local Time
    13:22

    civ 4 cd-rom prob

    Not sure if anyone else had this problem, but here goes. I installed the game without a glitch, only when I tried to run the game, it told me to insert the correct cd-rom, I'v tried with both of the discs. I also have tried put discs in different cd drivers, and still no luck. Hope someone here has a solution for this problem, the tech support hasn't answered my email. BTW, I got this game from ebgames, don't think it's bootlegged.

  2. #2
    Duds_2k
    Settler
    Join Date
    30 Oct 2005
    Posts
    4
    Country
    This is Duds_2k's Country Flag
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Local Date
    August 23, 2014
    Local Time
    13:22
    Ah, safedisk. Making it easy for pirates to play because it takes no effort to remove but utterly screwing those who purchased.

    It's a victory for copy protection everywhere.

Similar Threads

  1. MOO 1 XP prob
    By Jazz in forum Master of Orion
    Replies: 9
    Last Post: December 4, 2005, 16:18
  2. civ 3 ptw mp prob
    By swainy in forum Civilization III
    Replies: 5
    Last Post: December 21, 2004, 03:05
  3. Diplomacy prob
    By BulMaster in forum Civ3-General-Archive
    Replies: 8
    Last Post: June 8, 2003, 08:59
  4. Im having some prob
    By me_irate in forum CtP2-Creation/AI/Mods/Scenarios-Archive
    Replies: 0
    Last Post: April 24, 2001, 22:53
  5. Need help with mod prob
    By XMon in forum CtP2-Creation/AI/Mods/Scenarios-Archive
    Replies: 5
    Last Post: February 5, 2001, 17:49

Bookmarks

Posting Permissions