Announcement

Collapse
No announcement yet.

Red Front not working??

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Six Thousand Year Old Man
    replied
    Originally posted by atawa
    Thanks, I'm now watching the 30 min opening sequence
    Ah yes... and it gets worse.

    Good luck

    Leave a comment:


  • atawa
    replied
    Thanks, I'm now watching the 30 min opening sequence

    Leave a comment:


  • Cedric Greene
    replied
    this has been a problem before luckily enough with an answer, check out this thread http://apolyton.net/forums/showthrea...threadid=71041

    Leave a comment:


  • Six Thousand Year Old Man
    replied
    I don't know about the XP issue and the batch file, but the reason you need to run the batch file is to replace the game.txt and rules.txt and the graphics files.

    Without running the .bat, you'll just get the default units and unit parameters. I think that's your only problem... figuring out how to run .bat files in XP.

    [obvious]And you need MGE/FW, but you knew that[/obvious]

    Leave a comment:


  • atawa
    started a topic Red Front not working??

    Red Front not working??

    I'm having trouble starting up RF, in the read me file it mentions:
    Before starting the game, double-click RedFront.bat. This brings up a menu from which you should select option 1 (Load Summer 1941). Selecting 1 sets the game to summer conditions and set events to the initial part of the war while creating the files units.gif, cities.gif, events.gif, rules.txt, terrain1.gif and terrain2.gif. If you do not first run RedFront.bat the game will not find these required files and will revert to the corresponding standard Civ II files.
    Now this redfront.bat stays on my screen for about 0.1 seconds so not enough time to select enything

    And when I just start it up it shows pike's, inland transports and all other kind of crap.

    Does anyone know what I'm doing wrong?
    (I use XP HE and the latest patch etc)
Working...
X