Report Bugs Hints & Tips Strategy Articles Best of Civ5 Best Leaders Member reviews Stories
Results 1 to 2 of 2

Thread: How can i play a scenario of civilization v in hotseat mode?

  1. #1
    pilade
    Settler
    Join Date
    10 Mar 2012
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Local Date
    October 22, 2014
    Local Time
    20:34

    How can i play a scenario of civilization v in hotseat mode?

    Is there a way to play a scenario (that i made with the map editor) in hotseat mode?

  2. #2
    somi
    Settler
    Join Date
    19 Sep 2014
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Local Date
    October 22, 2014
    Local Time
    20:34
    For the load out, it may not lend itself well to a poll given how many combinations there are, and also be dependant on the faction chosen.


    _______________________________
    honey

Similar Threads

  1. No World Builder in Hotseat Mode ?
    By sokol991 in forum Civilization IV Creation
    Replies: 3
    Last Post: April 1, 2010, 17:18
  2. How do you play hotseat?
    By mimi in forum Civilization IV Multiplaying
    Replies: 3
    Last Post: December 17, 2005, 20:08
  3. Does someone does Hotseat mode?
    By Colonyan in forum Alpha Centauri
    Replies: 6
    Last Post: March 10, 2005, 02:42
  4. Question about HOTSEAT play
    By marsx in forum Civilization III
    Replies: 3
    Last Post: February 6, 2004, 12:28
  5. AI relocating workers; Hotseat mode
    By SlowThinker in forum Civ2-Multiplaying-Archive
    Replies: 18
    Last Post: September 11, 2003, 16:07

Bookmarks

Posting Permissions