Results 1 to 5 of 5

Thread: civ 4 BTS popups messing with me

  1. #1
    Berzerker
    Deity Berzerker's Avatar
    Join Date
    13 May 1999
    Location
    topeka, kansas,USA
    Posts
    11,645
    Country
    This is Berzerker's Country Flag
    Thanks
    61
    Thanked 28 Times in 24 Posts
    Local Date
    July 29, 2014
    Local Time
    15:52

    civ 4 BTS popups messing with me

    I just patched civ 4 bts 319 on a different pc and I keep getting invalid device messages when the game starts, they're unusable voice capture and voice playback devices

    anyone know how to get rid of them?

  2. #2
    Berzerker
    Deity Berzerker's Avatar
    Join Date
    13 May 1999
    Location
    topeka, kansas,USA
    Posts
    11,645
    Country
    This is Berzerker's Country Flag
    Thanks
    61
    Thanked 28 Times in 24 Posts
    Local Date
    July 29, 2014
    Local Time
    15:52
    geez, I got other problems with this pc... no sound for headphones and I assume speakers, but it can play civ without bogging down....so far anyway. God I hate this game

  3. #3
    rah
    Just another peon rah's Avatar
    Join Date
    01 Nov 1999
    Location
    Same old place
    Posts
    28,363
    Country
    This is rah's Country Flag
    Thanks
    66
    Thanked 145 Times in 95 Posts
    Local Date
    July 29, 2014
    Local Time
    14:52
    Quote Originally Posted by Berzerker View Post
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    I just patched civ 4 bts 319 on a different pc and I keep getting invalid device messages when the game starts, they're unusable voice capture and voice playback devices

    anyone know how to get rid of them?
    In the advanced game options there are some sound options that need to be changed. I had the same problem but it was awhile ago and you know how people at our age have such great memories.
    The OT at APOLYTON is like watching the Special Olympics. Certain people try so hard to debate despite their handicaps.
    Baron O RIP.

  4. #4
    Berzerker
    Deity Berzerker's Avatar
    Join Date
    13 May 1999
    Location
    topeka, kansas,USA
    Posts
    11,645
    Country
    This is Berzerker's Country Flag
    Thanks
    61
    Thanked 28 Times in 24 Posts
    Local Date
    July 29, 2014
    Local Time
    15:52
    thx, I got that far and nothing worked. but its a minor inconvenience, time for a new pc

    first winter in Kansas I played almost every weekend how y'all doin up there by the big lake?

  5. #5
    bantams
    Warlord bantams's Avatar
    Join Date
    02 Jun 2006
    Location
    Yorkshire, England
    Posts
    111
    Country
    This is bantams's Country Flag
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Local Date
    July 29, 2014
    Local Time
    21:52
    Ive had that before it was something to do with my old webcam and civ not recognizing the drivers for it

Similar Threads

  1. Who is messing with Poly ?
    By BlackCat in forum Site Feedback & News
    Replies: 5
    Last Post: August 30, 2011, 01:52
  2. why does the server keep messing up
    By C0ckney in forum Site Feedback & News
    Replies: 1
    Last Post: July 10, 2007, 11:11
  3. Messing with the tech tree
    By GePap in forum Scenario League / Civ2-Creation -Archive
    Replies: 14
    Last Post: April 2, 2004, 03:34
  4. This is me messing around!
    By TheRascalKing in forum Civilization III
    Replies: 1
    Last Post: November 29, 2001, 16:33

Bookmarks

Posting Permissions