Results 1 to 16 of 16

Thread: File uploading problem

  1. #1
    Skeelton
    Settler
    Join Date
    23 Jan 2006
    Posts
    6
    Country
    This is Skeelton's Country Flag
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Local Date
    October 2, 2014
    Local Time
    18:27

    File uploading problem

    Im trying to upload 2.3 Mb zip file.
    After information transfer, apolyton server just drops message:

    Couldn't Copy File To Server
    Try again

  2. #2
    DanQ
    Apolyton CS Co-Founder DanQ's Avatar
    Join Date
    01 Aug 1998
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    11,461
    Country
    This is DanQ's Country Flag
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Local Date
    October 2, 2014
    Local Time
    12:27
    Hi Skeelton.

    If you were trying to upload a 2.3MB zip file to our server as a post attachment, it would fail as the filesize limit is 500KB. Based on your wording though, you were trying to transfer it using our Upload service -- is that correct?

    If so, try uploading the file again... or otherwise try again using said service. If the problem persists, follow-up here with as detailed a report on e.g. what error message(s) you received including screenshot(s).
    PolyCast Co-Host, Owner and Producer: entertaining | informing civ
    >> PolyCast Episode 210, ModCast #51, TurnCast #50 -- One More Turn Commentary (Survey)

  3. #3
    Skeelton
    Settler
    Join Date
    23 Jan 2006
    Posts
    6
    Country
    This is Skeelton's Country Flag
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Local Date
    October 2, 2014
    Local Time
    18:27
    Yes, Im trying to transfer it using Upload Service
    Attached Images Attached Images

  4. #4
    Skeelton
    Settler
    Join Date
    23 Jan 2006
    Posts
    6
    Country
    This is Skeelton's Country Flag
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Local Date
    October 2, 2014
    Local Time
    18:27
    Error Message
    Attached Images Attached Images

  5. #5
    Skeelton
    Settler
    Join Date
    23 Jan 2006
    Posts
    6
    Country
    This is Skeelton's Country Flag
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Local Date
    October 2, 2014
    Local Time
    18:27
    Any news, comments?

  6. #6
    Gramphos
    Technical Director Gramphos's Avatar
    Join Date
    08 Apr 2001
    Location
    Linköping, Sweden
    Posts
    9,304
    Country
    This is Gramphos's Country Flag
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Local Date
    October 2, 2014
    Local Time
    17:27
    I'm rather busy this week. It's probably some configuration error with the move to the new server. I'll have a look at it this weekend.
    Creator of the Civ3MultiTool

  7. #7
    DanQ
    Apolyton CS Co-Founder DanQ's Avatar
    Join Date
    01 Aug 1998
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    11,461
    Country
    This is DanQ's Country Flag
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Local Date
    October 2, 2014
    Local Time
    12:27
    As a means of comparison and towards further documentation, Skeelton, try:

    - uploading a file other than a ZIP
    - uploading a file from C:\ (where I'm assuming that E:\ is either a partitioned drive, (USB) external drive, USB key or otherwise and not your (primary) internal HD)
    - removing the quotation marks from the beginning and/or end of the upload filename field
    - uploading a file within a different browser (and, speaking of which, what browser(s) is/are you using?)
    PolyCast Co-Host, Owner and Producer: entertaining | informing civ
    >> PolyCast Episode 210, ModCast #51, TurnCast #50 -- One More Turn Commentary (Survey)

  8. #8
    Locutus
    Deity Locutus's Avatar
    Join Date
    23 Nov 1999
    Location
    De Hel van Enschede
    Posts
    11,705
    Country
    This is Locutus's Country Flag
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Local Date
    October 2, 2014
    Local Time
    18:27
    I'm unable to replicate the problem. Please try renaming the file to something simple like abc.zip and then uploading it, there might be characters in the name the upload script doesn't like. If that fails, try uploading something else, does this happen with all files or just this specific one?
    Administrator of WePlayCiv -- Civ5 Info Centre | Forum | Gallery

  9. #9
    Provost Harrison
    Deity Provost Harrison's Avatar
    Join Date
    03 Feb 2000
    Location
    Milling around in a mill, Manchester
    Posts
    17,844
    Country
    This is Provost Harrison's Country Flag
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Local Date
    October 2, 2014
    Local Time
    17:27
    Doh! The thread creator made a fubar when putting in his username
    Speaking of Erith:

    "It's not twinned with anywhere, but it does have a suicide pact with Dagenham" - Linda Smith

  10. #10
    Skeelton
    Settler
    Join Date
    23 Jan 2006
    Posts
    6
    Country
    This is Skeelton's Country Flag
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Local Date
    October 2, 2014
    Local Time
    18:27
    Apparently problem is file length.
    I successfully uploaded separate 378kb, 641kb, 650kb zip files, but 2.3Mb file upload fails no matter what browser (tested with Opera 9.10 , IE 7, Firefox) or file name/drive or extension is.


    Note: upload service does not accept .CivBeyondSwordSave files yet. Why?

  11. #11
    Gramphos
    Technical Director Gramphos's Avatar
    Join Date
    08 Apr 2001
    Location
    Linköping, Sweden
    Posts
    9,304
    Country
    This is Gramphos's Country Flag
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Local Date
    October 2, 2014
    Local Time
    17:27
    Originally posted by Skeelton
    Apparently problem is file length.
    I successfully uploaded separate 378kb, 641kb, 650kb zip files, but 2.3Mb file upload fails no matter what browser (tested with Opera 9.10 , IE 7, Firefox) or file name/drive or extension is.
    That is what I suspect. The apache configuration looks right at first glance. What is the speed of your uplink?
    Creator of the Civ3MultiTool

  12. #12
    Locutus
    Deity Locutus's Avatar
    Join Date
    23 Nov 1999
    Location
    De Hel van Enschede
    Posts
    11,705
    Country
    This is Locutus's Country Flag
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Local Date
    October 2, 2014
    Local Time
    18:27
    Originally posted by Skeelton
    Apparently problem is file length.
    I successfully uploaded separate 378kb, 641kb, 650kb zip files, but 2.3Mb file upload fails no matter what browser (tested with Opera 9.10 , IE 7, Firefox) or file name/drive or extension is.
    Ah, that does appear to be the problem. No idea why though, it's the actual upload that fails so it might be a time-out issue or something. I don't have an easy fix for this, we'll have to look into it.

    Note: upload service does not accept .CivBeyondSwordSave files yet. Why?
    Because no one pointed that out before Now it does.
    Administrator of WePlayCiv -- Civ5 Info Centre | Forum | Gallery

  13. #13
    Skeelton
    Settler
    Join Date
    23 Jan 2006
    Posts
    6
    Country
    This is Skeelton's Country Flag
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Local Date
    October 2, 2014
    Local Time
    18:27
    Originally posted by Locutus


    Ah, that does appear to be the problem. No idea why though, it's the actual upload that fails so it might be a time-out issue or something. I don't have an easy fix for this, we'll have to look into it.
    Looks like file itself are uploaded successfully (100% size or close to it), and some subsequent server-side check fails.
    Upload speed is 200+ kb/s

  14. #14
    Gramphos
    Technical Director Gramphos's Avatar
    Join Date
    08 Apr 2001
    Location
    Linköping, Sweden
    Posts
    9,304
    Country
    This is Gramphos's Country Flag
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Local Date
    October 2, 2014
    Local Time
    17:27
    This issue has now been fixed. It was a misconfiguration that came with the upgrade of our back-end software with the move to Settler IV.
    Creator of the Civ3MultiTool

  15. #15
    DanQ
    Apolyton CS Co-Founder DanQ's Avatar
    Join Date
    01 Aug 1998
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    11,461
    Country
    This is DanQ's Country Flag
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Local Date
    October 2, 2014
    Local Time
    12:27
    Originally posted by Gramphos
    This issue has now been fixed. It was a misconfiguration that came with the upgrade of our back-end software with the move to Settler IV.
    Thanks, Viktor.
    PolyCast Co-Host, Owner and Producer: entertaining | informing civ
    >> PolyCast Episode 210, ModCast #51, TurnCast #50 -- One More Turn Commentary (Survey)

  16. #16
    DrSpike
    Deity DrSpike's Avatar
    Join Date
    21 Sep 2001
    Location
    Enthusiastic member of Apolyton
    Posts
    30,360
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Local Date
    October 2, 2014
    Local Time
    17:27
    So you are saying that Dan had to upgrade his back-end because of the high volume of traffic?

Similar Threads

  1. Problem uploading images
    By Thue in forum Site Feedback & News
    Replies: 4
    Last Post: December 7, 2006, 13:32
  2. Problem with first pcx file
    By SynthetGod8 in forum AC Creation
    Replies: 34
    Last Post: April 30, 2004, 18:10
  3. Help with editing file problem
    By Korunchova in forum CtP2-Creation/AI/Mods/Scenarios-Archive
    Replies: 2
    Last Post: April 19, 2003, 09:30
  4. Tech Mp3 file problem
    By Maniac in forum AC Creation
    Replies: 5
    Last Post: February 2, 2003, 18:17
  5. attaching file problem
    By H Tower in forum Apolyton/Community-Archive
    Replies: 2
    Last Post: December 13, 2002, 12:34

Bookmarks

Posting Permissions